MAN OG HEST

ET UNIKT BÅND

Din hest er en kilde til glæde og inspiration. Du vil gøre alt for at sikre at den har det godt - kun da vil du selv have det godt. Du er ansvarlig for at opretholde plejen og din hests almene positive helbred. BEMER Veterinær-linjen hjælper dig i processen, med enheder som er præcist fin-tunede til hestesportskravene.
BEMER VETERINÆR-LINJE

BEMER SIGNALET

NØGLEN TIL SUNHED

BEMER Veterinærlinjen støtter dig i optimal pleje af din hest, hjælper med at opretholde helbred og forøge ydelse. Alle enheder virke sammen med det unikke BEMER signal som er blevet brugt og testet med succes i mere end 18 år. Vores verdensomspændende patenterede enhedssignal og vores Liechtensteinske/Schweiziske fremstillingsproces er nogen af grundstenene for vores globale succes.
BEMER VET / ANVENDELSESOMRÅDER

POSITIVE EFFEKTER VED ANVENDELSEN AF BEMER:

 1. Fremmer genvinding og regenerering
 2. Reducerer muskelskade
 3. Reducerer stress (under transport eller konkurrence)
 4. Forbedring opbevaring af vand i vævet
 5. Støtter heling efter en skade

ANVENDELSESOMRÅDER

HOLISTISK STØTTE TIL HESTE

BEMER signalet har en positiv virkning på hele din hests krop, og stimulerer effektivt det parasympatiske nervesystem. Det er også ansvarligt for stimulering af "hvile og stofskifte" aktiviteter. Anvendelse af BEMER før træning, konkurrenceridning eller transport hjælper med ro og komfort i din hests oplevelser. Gennem brugen af BEMER Vet proddukter vil din hest nyde godt af hurtigere genvinding, regenerering af muskelvæv og mere effektiv hydrering.
BEMER VET / HÅNDTERING

HÅNDTERING

SIMPEL OG EFFEKTIV

 • Modstandsdygtig og nem at rengøre
 • Batteri og styreenhed trådløst integreret
 • Anvendelse til store og små områder

 • Intuitiv og simpel operation
 • Op til 15 anvendelser per batteriopladning
 • 3 forudindstillede behandlingsprogrammer

 • Optimal størrelsestilpasning til hver hest
 • Indikator-specifik signalindstilling
 • 3 fikseringsstropper i høj kvalitet (længden kan justeres)

BEMER VET / KONTROLENHEDER OG APPLIKATORER

KONTROLENHEDER OG APPLIKATORER

ERGONOMISK INTELLIGENT

I videnskab og medicin kan håb alene ikke overbevise alle. Siden vores firma blev grundlagt er der ikke blevet sparet på noget for at forske, underbygge og yderligere udvikle effekterne af vores produkter. Vi er vokset fra et lille kontor til en selskabsgruppe som opererer på globalt plan. Vi er glade for at se store og konsistent voksende antal af særligt tilfredse BEMER ansøgere på næsten alle kontinenterne. Find selv ud af hvad BEMER kan gøre for dig og din hest.
VET HESTETÆPPE
Vores hestetæppe er løsningen til anvendelse på store områder. Tæppet genererer et BEMER signalområde som omfatter og gennemsyrer dit dyr. Den lille, men yderst effektive signalkontrol er placeret optimalt til simpel brug og indeholder et batteri af høj kvalitet til cirka 15 anvendelser.
VET HESTEBÅND
Ved hjælp af BEMER Vet hestebåndet kan du skabe et fokuseret BEMER signal på et specifikt område på din hests krop. Dette er særligt effektivt på anstrengte områder, for eksempel på leddene. Båndets signalkontrol er lige så kraftfuldt som det i hestetæppet.