IHMISEN JA HEVOSEN

AINUTLAATUINEN SIDE

Hevosesi on ilon ja inspiraation lähde. Olet vastuussa hevosesi hyvinvoinnista ja jokapäiväisestä hyvinvoinnista. Olet varmasti helpottunut, kun voit varmistaa, että hevosesi voi hyvin. Uusi BEMER Veterinary Line auttaa sinua tässä tehtävässä laitteistojen avulla, jotka on hienosäädetty hevosurheilun vaatimuksiin.
BEMER VETERINARY LINE

BEMER-SIGNAALI

AVAIN TERVEYTEEN

BEMER Veterinary Line tukee hevosesi optimaalista hoitoa ja auttaa sen terveyden ylläpitämisessä ja suorituskyvyn lisäämisessä. Kaikki laitteet toimivat ainutlaatuisella BEMER-signaalilla, jota on kokeiltu ja testattu jo yli 18 vuotta. Maailmanlaajuisesti patentoitu signaali ja Liechtensteinissa/Sveitsissä valmistetut laitteet ovat globaalin menestyksemme pilareita.
BEMER VET / KÄYTTÖKOHTEET

BEMER-HOIDON POSITIIVISET VAIKUTUKSET:

 1. Edistää palautumista
 2. Edistää lihaksiston uusiutumista
 3. Vähentää stressiä (kuljetuksen ja kilpailun aikana)
 4. Vaikuttaa rentouttavasti mielialaan ja lihaksistoon (ennen ratsastusta)
 5. Tukee loukkaantumisen jälkeistä kuntoutumista

KÄYTTÖKOHTEET

KOKONAISVALTAISTA TUKEA HEVOSILLE

BEMER-signaalilla on positiivinen vaikutus hevosesi koko kehoon ja se stimuloi tehokkaasti parasympaattista hermostoa. Se on vastuussa myös lepo- ja ruuansulatustoimintojen stimuloinnista. BEMER-terapian käyttö ennen harjoittelua, kilparatsastusta tai kuljetusta auttaa hevostasi rauhoittumaan ja rentoutumaan. BEMER Vet -laitteiden käytön avulla hevosesi hyötyy nopeammasta palautumisesta, lihaskudosten uudistumisesta ja tehokkaammasta nesteytyksestä.
BEMER VET / KÄYTTÖ

KÄYTTÖ

YKSINKERTAISTA JA TEHOKASTA

 • Kestävä ja helposti puhdistettava.
 • Akku ja ohjausyksikkö yhdistetty langattomasti.
 • Käyttö suurille ja pienille hoitoalueille.

 • Intuitiivinen ja helppo käyttää.
 • Jopa 15 käyttökertaa latausta kohti.
 • 3 esiohjelmoitua hoito-ohjelmaa.

 • Säädettävä optimikoko jokaista hevosta varten.
 • Vaikuttava signaali on hienosäädetty hevosurheilun tarpeisiin.
 • 3 korkealuokkaista kiinnityssidettä (pituus säädettävissä).

BEMER VET / OHJAUSYKSIKKÖ JA HOITOLAITTEET

OHJAUSYKSIKKÖ JA HOITOLAITTEET

ERGONOMISESTI ÄLYKÄS

Tieteessä ja lääketieteessä pelkkä usko ei riitä vakuuttamaan ketään. Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme panostaneet voimamme tutkimukseen, todentamiseen ja tuotteidemme toiminnan tarkentamiseen. Olemme kasvaneet pienestä toimistosta kansainvälisesti toimivaksi konserniksi. Tyytyväisiä käyttäjiä on koko ajan kasvava joukko lähes joka mantereella maailmassa. Kokeile itse, niin saat oman kokemuksen siitä, mitä BEMER voi tehdä sinun ja hevosesi hyväksi.
VET-LOIMI
Loimemme on tarkoitettu laajojen hoitoalueiden käyttöön. Loimessa luodaan BEMER-signaalikenttä, joka kattaa ja vaikuttaa koko eläimeesi. Pieni, mutta erittäin tehokas ohjausyksikkö on sijoitettu helposti käytettäväksi ja sisältää huippulaadukkaan akun, jolla saa noin 15 käyttökertaa yhdellä latauksella.
VET-HOITOVYÖ
BEMER Vet hoitovyös avulla voit luoda kohdennetusti BEMER-signaalin hevosesi kehon tietylle alueelle. Se on erityisen tehokas usein rasitettaville alueille, esimerkiksi nivelille. Hoitovyön signaaliyksikkö on yhtä tehokas kuin loimessakin oleva.