MENS EN PAARD

EEN UNIEKE BAND

Uw paard is een bron van plezier en inspiratie. U zult er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het zich goed voelt - enkel zo vindt u ook gemoedsrust. U bent verantwoordelijk voor de zorg en dagelijkse gezondheid van uw paard. De nieuwe BEMER Veterinary Line helpt u bij dit proces, met toestellen die precies afgestemd zijn op de vereisten van de paardensport.
BEMER VETERINARY LINE

HET BEMER-SIGNAAL

DE SLEUTEL TOT EEN GOEDE GEZONDHEID

De BEMER VETERINARY LINE helpt u bij de optimale verzorging van uw paard door het in goede gezondheid te houden en zijn prestaties te verbeteren. Alle toestellen werken met een uniek BEMER-signaal dat gedurende 18 jaar succesvol beproefd en getest is. Ons wereldwijd gepatenteerde toestelsignaal en onze productie in Liechtenstein/Zwitserland zijn enkele pijlers van ons wereldwijde succes.
BEMER VET/TOEPASSINGSGEBIEDEN

POSITIEVE EFFECTEN VAN DE BEMER-TOEPASSING:

 1. Stimuleert herstelprocessen
 2. Stimuleert de regeneratie van de musculatuur
 3. vermindert stress (bijv. tijdens transport en toernooien)
 4. Heeft een ontspannend effect op de psyche en de musculatuur (voorafgaand aan het rijden)
 5. ondersteunt de genezing na een blessure

TOEPASSINGSGEBIEDEN

HOLISTISCHE ONDERSTEUNING VOOR PAARDEN

Het BEMER-signaal heeft een positieve invloed op het hele lichaam van uw paard en stimuleert het parasympathische zenuwstelsel op effectieve wijze. Het staat ook in voor de stimulatie van 'rust en vertering'. De toepassing van BEMER voor de training, competitieraces of transport draagt bij aan het comfort van uw paard, en helpt uw paard rustig te houden. Door gebruik te maken van BEMER Vet-producten zal uw paard sneller herstellen, regenereert het spierweefsel sneller en verloopt de hydratatie efficiënter.
BEMER VET/HANTERING

HANTERING

EENVOUDIG EN EFFECTIEF

 • Flexibel en eenvoudig schoon te maken
 • Batterij en besturingseenheid draadloos geïntegreerd
 • Toepassingen op grote en kleine gebieden

 • Intuïtieve en eenvoudige werking
 • Tot 15 toepassingen met een volle batterij
 • 3 vooraf ingestelde behandelingsprogramma's

 • Optimale aanpassing aan de grootte van elk paard
 • Indicatiespecifieke configuratie van het signaal
 • 3 fixatieriemen van hoge kwaliteit (aanpasbaar in lengte)

BEMER VET/BESTURINGSEENHEDEN EN TOEPASSINGEN

BESTURINGSEENHEDEN EN TOEPASSINGEN

ERGONOMISCH INTELLIGENT

In de wetenschappelijke en medische wereld volstaat geloof niet om iemand te overtuigen. Sinds ons bedrijf werd opgericht, sparen we geen moeite om de effecten van onze producten te onderzoeken, te realiseren en verder te ontwikkelen. We zijn uitgegroeid van een klein kantoor tot een bedrijvengroep op wereldwijde schaal. We verheugen ons op een hoog en continu groeiend aantal heel tevreden gebruikers van BEMER op nagenoeg alle continenten. Ontdek zelf wat BEMER voor u en uw paard kan doen.
VET PAARDENDEKEN
Ons paardendeken is de oplossing voor toepassing op grote gebieden. Het deken genereert een BEMER-signaal dat uw dier omgeeft en doordringt. De kleine maar extreem efficiënte signaalbesturing is optimaal geplaatst voor eenvoudig gebruik en bevat een batterij van hoge kwaliteit voor ongeveer 15 toepassingen.
VET PAARDENRIEM
Met de BEMER Vet paardenriem kunt u een geconcentreerd BEMER-signaal genereren op een specifieke regio van het lichaam van uw paard. Dit is vooral effectief in gebieden met hoge belasting, bijvoorbeeld bij de gewrichten. De signaalbesturing van de riem is even krachtig als bij het paardendeken.