MÄNNISKA OCH HÄST

ETT UNIKT BAND

Din häst är en källa till glädje och inspiration. Du gör vad som helst för att den ska må bra, och då får du också känna ro. Du är ansvarig för att sköta om och vårda din häst. Nya BEMER Veterinary Line hjälper dig i den här processen, med enheter som är anpassade för hästsportens krav.
BEMER VETERINARY LINE

BEMER-SIGNALEN

NYCKELN TILL HÄLSA

BEMER Veterinary Line hjälper dig ta hand om din häst, hålla den frisk och förbättra dess prestationer. Alla enheter använder den unika, beprövade BEMER-signalen som har använts framgångsrikt i över 18 år. Vår världsomfattande, patenterade enhetssignal och vår liechtensteinska/schweiziska tillverkning är några av grundpelarna för vår globala framgång.
BEMER VET / ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

POSITIVA EFFEKTER AV BEMER-APPLIKATIONEN:

 1. Underlättar återhämtningsprocesser
 2. Underlättar återhämtning av muskulaturen
 3. Minskar stress (under transporter och tävlingar)
 4. Verkar avslappnande på psyke och muskulatur (innan ridning)
 5. Stödjer läkning av skada

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

HOLISTISK HÄSTHJÄLP

BEMER-signalen har positiv påverkan på hela hästens kropp, och stimulerar effektivt det parasympatiska nervsystemet. Den stimulerar även vila och matsmältning. Användning av BEMER innan träning, tävling eller transport hjälper till att hålla din häst lugn och bekväm. Med hjälp av BEMER Vet-produkter kommer din häst att få snabbare återhämtning, snabbare läkning av muskelvävnad och effektivare vätskeupptag.
BEMER VET / HANTERING

HANTERING

ENKEL OCH EFFEKTIV

 • Tålig och lätt att rengöra
 • Batteri och kontrollenhet trådlöst integrerade
 • Stor- och småskaliga användningsområden

 • Intuitiv och enkel användning
 • Upp till 15 användningar per batteriladdning
 • 3 förinställda behandlingsprogram

 • Optimal storleksanpassning till varje häst
 • Indikationsspecifik signalkonfiguration
 • 3 remmar i hög kvalitet (justerbar längd)

BEMER VET / KONTROLLENHETER OCH APPLIKATORER

KONTROLLENHETER OCH APPLIKATORER

ERGONOMISKT INTELLIGENT

Inom vetenskap och medicin räcker det inte med tilltro för att övertyga någon. Sedan vårt företag grundades gör vi allt vi kan för att utforska, underbygga och utveckla våra produkters effekter. Vi har gått från ett litet kontor till en global bolagsgrupp. Det gläder oss att se ett stort och ständigt växande antal nöjda BEMER-användare i nästan alla världsdelar. Upptäck vad BEMER kan göra för dig och din häst.
VET-HÄSTFILT
Vår hästfilt är lösningen för storskalig applikation. Filten skapar ett BEMER-signalfält som omsluter och genomtränger djuret. Den lilla, men effektiva signalkontrollen är optimalt placerad för enkel användning och innehåller ett kvalitativt batteri för cirka 15 användningar.
VET-HÄSTMANSCHETT
Med hjälp av BEMER Vet-hästmanschetten kan du skapa en fokuserad BEMER-signal på en specifik del av hästens kropp. Detta är särskilt effektivt på områden som ofta drabbas av spänningar, till exempel lederna. Manschettens signalkontroll är lika kraftfull som hästfiltens.